ΤΡΕΙΣ... ΚΑΙ Η ΚΑΣΙΜΑΤΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ...

Δεν υπάρχει πιο τραγικό θέαμα από τις εκδηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ τον τελευταίο χρόνο. Σειρά αυτή τη φορά είχε το Κερατσίνι, περιοχή η οποία παλιότερα αποτελούσε κάστρο για το κόμμα της αριστεράς. 


Η ανοιχτή εκδήλωση που διοργάνωσε τη Δευτέρα η τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Λαού στο Κερατσίνι είχε ως θέμα την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας. 

Κεντρικοί ομιλητές της συγκεκριμένης εκδήλωσης ήταν ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός και ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Σταμάτης Βαρδάρος. 
Το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων και κάποια από τα κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ όπως ο Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος Παναγιώτης Ρήγας, ο πρώην υπουργός Ναυτιλίας Θοδωρής Δρίτσας και η βουλευτής της Β΄ εκλογικής περιφέρειας του Πειραιά Νίνα Κασιμάτη, γεγονός που αποτελεί δηλωτικό στοιχείο της σημασίας που είχαν δώσει από την Κουμουνδούρου στη συγκεκριμένη εκδήλωση.

  

Για μια ακόμη φορά ο κόσμος ήταν ελάχιστος, αφού μαζεύτηκαν μόλις 100-150 άτομα 

Η λίστα με τις προηγούμενες πολύ επιτυχημένες εκδηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ: Οι ομιλίες Ζαχαριάδη και Κούλογλου στο Άλσος Νέας Σμύρνης, η εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Ρέθυμνο, η επίσκεψη Σπίρτζη σε Λαύριο - Κερατέα, η ομιλία Σκουρλέτη στην Ξάνθη η εκδήλωση για τα 2 χρόνια ΣΥΡΙΖΑ στην Πρέβεζα, η ομιλία Αποστόλου στο Άργος, η επίσκεψη του Ν. Παππά στα Γιαννιτσά, η ομιλία της Θ. Φωτίου στην Καλλιθέα και η εκδήλωση με τον Δ. Παπαδημητρίου στην Κοζάνη 
 
Top