Από την Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Β΄ Πειραιά, εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:
 
«Όσο πιο μεγάλο είναι ένα ψέμα τόσο πιο πιστευτό γίνεται, υποστήριζε ο Γκαίμπελς.

 
Την παραδοχή αυτή έχει υιοθετήσει απόλυτα η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου. Είτε πρόκειται για το “σκίσιμο των Μνημονίων”, είτε για την “περήφανη διαπραγμάτευση”, είτε για τις “κόκκινες γραμμές”, είτε για το “παράλληλο πρόγραμμα” είτε για την “ολοκλήρωση” οδικών αξόνων που ακόμη κατασκευάζονται. Χθες σ΄όλα αυτά προστέθηκαν και οι γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού.

 
“Χέρι -χέρι” με τη Δημοτική Αρχή του νεόκοπου υποστηρικτή τους, Σταύρου Κασιμάτη, επιχείρησαν να παρουσιάσουν στην κοινωνία του Κορυδαλλού, μια…εικονική πραγματικότητα: “Το γκρέμισμα Γυναικείων Φυλακών Κορυδαλλού» κατά την Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου, την κυβέρνηση και τον κ. Κασιμάτη.
 

Ενώ, η αλήθεια είναι μια και αδιαμφισβήτητη γι αυτούς και τις επαίσχυντες επικοινωνιακές μεθόδους τους: Οι Γυναικείες Φυλακές Κορυδαλλού εξακολουθούν να υπάρχουν, να λειτουργούν και να φιλοξενούν κρατούμενες.
Στη θέση της μάνδρας που γκρεμίστηκε, επί ημερών του κ. Κασιμάτη που “αγωνίζεται” για την απομάκρυνσή της, έχει ανεγερθεί νέα, απλώς ………….λίγα μέτρα πιο πίσω.

 
Ο πολιτικός κατήφορος του Σταύρου Κασιμάτη πέρασε τα έσχατα όρια αγνοώντας ανερυθρίαστα στον «πανηγυρικό» του, τη μεγάλη συμβολή της δημοτικής αρχής του Στέφανου Χρήστου και τις πραγματικές μάχες που έδωσαν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ για την προώθηση του αιτήματος απομάκρυνσης των φυλακών.

 
Επίσης, δεν έκανε καμία αναφορά στην κυβέρνηση του Κώστα Σημίτη κατά το 1996, όπου και παραχωρήθηκαν στον Δήμο 26 στρέμματα του χώρου του Αναμορφωτήριου Ανηλίκων, έκταση στην οποία χτίστηκαν Σχολεία και το νέο Δημαρχείο Κορυδαλλού.
 

Απεναντίας, ο σημερινός Δήμαρχος, ηγήθηκε της παρέλασης βουλευτών, παραγόντων και στελεχών των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, αποδίδοντάς τους, γονυπετής, τιμές που δεν δικαιούνται, αφού από την εποχή που τέθηκε το θέμα της απομάκρυνσης των Φυλακών μέχρι και σήμερα ήταν, στην καλύτερη περίπτωση, απλοί παρατηρητές των εξελίξεων.
 
Οι πολίτες του Κορυδαλλού γνωρίζουν την αλήθεια. Ο ανανήψας «πρώτη φορά αριστερός» Δήμαρχος Κορυδαλλού, όσο και αν προσπάθησε, δεν μπόρεσε να αποκρύψει την αλήθεια από τους κατοίκους της πόλης.

 
Η Δημοκρατική Παράταξη, υπήρξε και στην περίπτωση της απομάκρυνσης των Φυλακών, ο μεγάλος πρωταγωνιστής. Τα υπόλοιπα είναι απλά επικοινωνιακά πυροτεχνήματα και μεγαλοστομίες.

 
Οι φύλακες έχουν πλέον γνώση. Γνωρίζουν την πολιτική των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και των τοπικών παρακολουθημάτων τους. Η περίοδος εξαπάτησης έληξε οριστικά».
 
Top