Σοκάρουν τα πρώτα στοιχεία της έρευνας για τα αίτια θανάτου της τουρίστριας από τη Ρωσία, που εξέπνευσε λίγο μετά την άφιξή της στην Κρήτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ1, ο θάνατος της γυναίκας αλλά και η κατάρρευση του συζύγου της οφείλονται πιθανότατα σε δηλητηριώδη μανιτάρια, τα οποία φαίνεται ότι το ζευγάρι κατανάλωσε πριν φθάσει στην Ελλάδα.

Οι εκτιμήσεις αυτές στηρίζονται στα όσα ανέφερε στις Αρχές η κόρη του ζευγαριού, η οποία εξετάζεται από γιατρούς, καθώς όπως ανέφερε, δοκίμασε και εκείνη.

Όσον αφορά στην κατάσταση της υγείας του 45χρονου πατέρα, ο οποίος νοσηλεύεται στην εντατική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, φαίνεται ότι είναι κρίσιμη αλλά και μη αναστρέψιμη.

Η οικογένεια, με τα δύο παιδιά, έφθασε για διακοπές στο Ηράκλειο της Κρήτης λίγη ώρα πριν το θάνατο της 41χρονης γυναίκας και την κατάρρευση του 45χρονου πατέρα, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με πολυοργανική ανεπάρκεια.

Στην υπόθεση έχει εμπλακεί και η Πρεσβεία της Ρωσίας, η οποία έχει ζητήσει την πλήρη διερεύνηση των αιτιών του θανάτου της 41χρονης, ενώ έχει αναλάβει και την επιστροφή των δύο παιδιών της οικογένειας σε συγγενικά τους πρόσωπα στη Ρωσία.

 
Top