Δεν φτάνει που η συγχωνευμένη, πια, εταιρία Σκλαβενίτης-Μαρινόπουλος άφησε εκτός νυμφώνος και στην τύχη τους 150 υποκαταστήματα franchice, δεν φτάνει που τους ζητούσε και την εκπλήρωση των οικονομικών, απέναντί της, υποχρεώσεων καθώς κριθήκανε εν μια νυκτί ληξιπρόθεσμες λόγω της συγχώνευσης, ενώ δεν ήταν, τώρα η Σκλαβενίτης τους ζητάει και το υποκατάστημα frinchice της Μυκόνου, του επιχειρηματία, Γιάννη Μαθιουδάκη.
Ξεχνώντας, για λίγο, την καλή της φήμη για το κοινωνικό πρόσωπο με την οποία έχει περάσει στη συνείδηση του καταναλωτή και της νοικοκυράς, βάζει σε περιπέτειες και ανησυχία, 22 εργαζόμενους!
Χθες, λοιπόν, η εταιρία Σκλαβενίτης, "και σε μια επίδειξη ισχύος" απαιτεί έναντι οικονομικών απέναντί της υποχρεώσεων εκ μέρους των υποκαταστημάτων, την απόκτηση του πρώην franchise υποκαταστήματος του πλέον τουριστικού νησιού στην Ελλάδα. Κάτι που αναζωπυρώνει το αίσθημα ανασφάλειας για το αύριο, των 22 εργαζομένων, εκεί, οι οποίοι μόλις είχαν αρχίσει να ησυχάζουν από τον κίνδυνο να βρεθούν στο δρόμο εξαιτίας όχι μόνο της εγκατάλειψης, αλλά και των απαιτήσεων της μητρικής εταιρίας. 
 
Top