«Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες για το όλο συμβάν, θα είμαι έτοιμη αύριο, όταν θα έχω γραπτή αναφορά από τα στελέχη του νοσοκομείου», δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1 η διοικήτρια του Ψ.Ν.Α. "Δαφνί", Σπυριδούλα Καλαντζή για το έγκλημα του Περιστερίου, το οποίο διέπραξε καθ' ομολογία του 45χρονος τρόφιμος του νοσοκομείου.

«Η μέρα κύλησε με τα διαδικαστικά, έδωσε κατάθεση στην αστυνομία ο ψυχίατρος που τον παρακολουθεί», συμπλήρωσε η κ. Καλαντζή σπεύδοντας να διαψεύσει ρεπορτάζ ότι ο δολοφόνος της 51χρονης το είχε σκάσει από το Ίδρυμα.

«Θα ήθελα να πω επειδή κάποιοι δημοσιογράφοι έγραψαν και δήλωσαν ότι το έσκασε από τα κάγκελα, δεν συνέβη κάτι τέτοιο», επισήμανε και εξήγησε: «Ο άνθρωπος βρισκόταν σε μία εξωτερική δομή του Ψ.Ν.Α. υπό ψυχιατρική παρακολούθηση, αγωγή και θεραπεία», υπογράμμισε και πρόσθεσε: «Λεπτομέρειες θα σας ανακοινώσω αύριο. Θέλω να διαβεβαιώσω ότι ως νοσοκομείο πράξαμε τα δέοντα. Ο ασθενής ανέφερε στον ψυχίατρο ότι έκανε αυτή την εγκληματική πράξη, αμέσως κλήθηκε η αστυνομία και συνεχίστηκε η νόμιμη διαδικασία».

Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ1:

 
Top