Η ασυνειδησία των Ελλήνων οδηγών δεν έχει όρια. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το παρκάρισμα ...οσκαρικών προδιαγραφών που βλέπουμε στη φωτογραφία και μας έστειλε αναγνώστης του enikos.gr.

Συγκεκριμένα, ένας οδηγός έχει παρκάρει το αυτοκίνητό του πάνω σε διασταύρωση στην οδό Ψυχάρη στο Γαλάτσι, με αποτέλεσμα ο μισός δρόμος να είναι κλειστός.

Επιδεικνύοντας πλήρη αδιαφορία για πεζούς και άλλα οχήματα που κινούνται στον δρόμο, ο οδηγός, όπως μας ενημέρωσε ο αναγνώστης, όταν του μίλησαν, τους είπε να... κοιτάξουν τη δουλειά τους.

Δείτε τη φωτογραφία:

Το enikos.gr στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05

και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: info2@enikos.gr

 
Top