Στην αντεπίθεση πέρασε η πρώην πρόεδρος του Αρείου Πάγου, Βασιλική Θάνου, η οποία βρέθηκε στο επίκεντρο της πολιτικής αντιπαράθεσης πριν από μερικές μέρες, όταν ανακοινώθηκε πως διορίζεται στη θέση της προϊσταμένης του Νομικού Γραφείου του Πρωθυπουργού.

«Κανείς δεν δικαιούται να καταλογίζει "συναλλαγή ή πελατειακή σχέση" μεταξύ εμού και της κυβέρνησης γιατί τις υπηρεσίες μου αυτές τις παρέχω χωρία καμία αμοιβή», δήλωσε σε ραδιοφωνική της συνέντευξη στον Alpha 98.9 η κα. Θάνου.

«Οι μόνες αποδοχές που θα έχω είναι η σύνταξή μου από το δικαστικό σώμα, οι οποίες είναι λίγο πάνω από τις 2.000 ευρώ μηνιαίως. Θεωρώ ότι είναι μεγάλη ανοησία από αυτούς που το είπαν», συμπλήρωσε η πρώην πρόεδρος του Αρείου Πάγου.

«Τους ενοχλεί ή τους φοβίζει αυτή η συνεργασία, επειδή απέδειξα ότι πιστεύω στην μάχη κατά της διαπλοκής και της διαφθοράς», είπε ακόμη η Βασιλική Θάνου.

Επίσης η κα. Θάνου καταλόγισε «ανειλικρίνεια και δήθεν αγωνία» στα πολιτικά κόμματα εξαπολύοντας επίθεση στη Νέα Δημοκρατία, λέγοντας πως «θεωρώ ότι ορισμένοι εκπρόσωποι πολιτικών κομμάτων δεν δικαιούνται να κάνουν αυτή την κριτική. Είναι τελείως ανειλικρινής η κριτική αυτή που κάνουν. Το κόμμα της ΝΔ δεν μπορεί τώρα αιφνιδίως να βγαίνει και να λέει ότι δήθεν αγωνιά γιατί κινδυνεύει η Δημοκρατία από το ότι η Θάνου διορίστηκε στο νομικό γραφείο του πρωθυπουργού όταν όλος ο νομικός κόσμος γνωρίζει ότι ο νομικός σύμβουλος του κ. Μητσοτάκη είναι ο πρώην πρόεδρος του Συμβουλίου Επικρατείας και πρώην υπηρεσιακός πρωθυπουργός».

Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ1:

 
Top