Αν και έχει ξεκινήσει η αποκομιδή των σκουπιδιών στους δρόμους των αστικών κέντρων, η κατάσταση συνεχίζει να δημιουργεί προβλήματα στην καθημερινότητα των πολιτών καθώς σε πολλές περιοχές τα σκουπίδια συνεχίζουν να σχηματίζουν "βουνά".

Αναγνώστης του enikos.gr, μας έστειλε φωτογραφίες από την περιοχή του Πειραιά, αποτυπώνοντας το μέγεθος της αποπνικτικής ατμόσφαιρας που έχει δημιουργηθεί λόγω των απορριμμάτων.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Το enikos.gr στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: info2@enikos.gr

 
Top