Σοκ έχει προκαλέσει στο ελληνικό ποδόσφαιρο η είδηση της σύλληψης του Έλληνα σκόρερ, στη Μύρινα της Λήμνου, καθώς σε έλεγχο που έγινε στο αυτοκίνητό του, βρέθηκαν 52 συσκευασίες κοκαΐνης.
Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής ξεκίνησε την καριέρα του ως επιθετικός και έχει θητεία σε αρκετές ιστορικές ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Την Κυριακή ο Έλληνας ποδοσφαιριστής συνελήφθη, όταν σε έλεγχο που του έκαναν οι Λιμενικοί στο αυτοκίνητό του, στη Μύρινα της Λήμνου, βρήκαν μέσα σε δέμα που είχε παραλάβει από μεταφορική εταιρία του νησιού, μία σακούλα με ρύζι, η οποία περιείχε 52 συσκευασίες με κοκαΐνη, συνολικού βάρους 52,52 γραμμαρίων.


Ακολούθησε η σύλληψη του ποδοσφαιριστή, η κατάσχεση των ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών, καθώς επίσης του οχήματος και μίας συσκευής κινητού τηλεφώνου.
Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του Λιμενικού για το περιστατικό:
"Για κατοχή ναρκωτικών ουσιών συνελήφθη ένας 27χρονος ημεδαπός, μεσημβρινές ώρες χθες, στη Μύρινα ν. Λήμνου, από στελέχη του γραφείου Ασφαλείας της οικείας Λιμενικής Αρχής.
Συγκεκριμένα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. διενήργησαν έλεγχο σε δέμα το όποιο είχε προσέλθει να παραλάβει ο ανωτέρω ημεδαπός με Ι.Χ. όχημα από μεταφορική εταιρεία στη Μύρινα ν.Λήμνου.
Εντός του δέματος βρέθηκαν μέσα σε σακούλα με ρύζι, πενήντα δύο (52) συσκευασίες περιέχουσες κοκαΐνη, συνολικού μικτού βάρους πενήντα δύο γραμμαρίων και πενήντα δύο εκατοστών (52,52 gr).
Από την οικεία Λιμενική Αρχή, που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν οι παραπάνω ποσότητες ναρκωτικής ουσίας, το ανωτέρω Ι.Χ. όχημα και μία συσκευή κινητού τηλεφώνου".
 
Top