Τον θανάσιμο τραυματισμό ενός 20χρονου Ιταλού προκάλεσε το τροχαίο που έγινε στον δρόμο Χώρας - Αγερσανί, πίσω από το αεροδρόμιο, στη Νάξο

Σύμφωνα με πληροφορίες του naxostimes.gr, το τραγικό δυστύχημα έγινε χθες το μεσημέρι, όταν το ATV στο οποίο επέβαιναν ο 20χρονος Ιταλός με μία 19χρονη ομοεθνή του, εξετράπη της πορείας της και συγκρούστηκε μετωπικά με ΙΧ αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε μία 39χρονη Ελληνίδα, με αποτέλεσμα ο άτυχος νεαρός να τραυματιστεί θανάσιμα στο λαιμό.

Η σφοδρή σύγκρουση ήταν μετωπική και ο οδηγός του ATV -που φορούσε κράνος- εκσφενδονίστηκε από τη μηχανή και έπεσε πάνω σε συρματοπλέγματα περίφραξης που υπήρχαν δεξιά του δρόμου, τα οποία καρφώθηκαν στο λαιμό και άλλα σημεία του σώματος του.

Αμέσως, ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και ο 20χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Νάξου.

Οι γιατροί του νοσοκομείου Νάξου κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για να κρατήσουν στη ζωή τον 20χρονο, χωρίς αποτέλεσμα όμως αφού η κατάσταση της υγείας του ήταν πολύ σοβαρή.

Μία ώρα αργότερα, ο νεαρός κατέληξε, βυθίζοντας στο πένθος τους οικείους του.

"Τέτοιο τραύμα δεν έχω ξαναδεί" δήλωσε στο naxostimes ο διευθυντής της ιατρικής υπηρεσίας του νοσοκομείου Νάξου Βασίλης Ραπτάκης.

"Τα σίδερα είχαν "τρυπήσει" όλα τα όργανα του άτυχου νεαρού στο λαιμό -εκτός από την καρωτίδα. Πέθανε από ακατάσχετη αιμορραγία... όσο κι αν προσπαθήσαμε δεν μπορέσαμε να τον κρατήσουμε στη ζωή" σημείωσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του www.naxostimes.gr από αυτόπτη μάρτυρα, την ώρα του περιστατικού πέρναγαν από το σημείο κάποιοι Γάλλοι γιατροί, οι οποίοι έδωσαν τις πρώτες βοήθειες στον τραυματισμένο νεαρό.

Καλά στην υγεία τους, αλλά ιδιαίτερα σοκαρισμένες από το συμβάν είναι τόσο η νεαρή Ιταλίδα συνεπιβάτιδα του άτυχου 20χρονου, όσο και η οδηγός του ΙΧ.

Πηγή φωτό: naxostimes.gr

 
Top