Όχι μόνο θα επιβεβαιώσει η ενδεχόμενη ακύρωση της εκδήλωσης , την ανικανότητα της Πολιτείας να διασφαλίσει το νόμιμο συνταγματικό αυτό δικαίωμα ( ‘Αρθρο 11 Συντ .Δικαίωμα του συνέρχεσθαι) αλλά θα επισφραγίσει το άβατο εκεί για πολλές δεκαετίες δίνοντας παράλληλα το έναυσμα σε όλη την Ελλάδα για την δημιουργία δεκάδων άβατων .

Τι φοβάστε κύριοι , μήπως αποδειχθεί ότι το κράτος ¨έχασε κατά κράτος ¨ ή δεν μπορεί να εγγυηθεί την τάξη σε μια εκδήλωση ; , μήπως χαλάσουν οι ισορροπίες , τα σχέδια εξομάλυνσις του προβλήματος που αποτυγχάνουν για 10ετίες , θιχτούν τα συμφέροντα της εταιρείας «ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ Α.Ε» ; προκληθούν επεισόδια που θα μπορούσαν να αποφευχθούν , τι ?

Η αναρχική ιδεολογία δεν είναι απειλή όταν δεν ολισθαίνει σε αντικοινωνικές συμπεριφορές . Αυτοί που θέλουν φασαρίες , μπάχαλο και επεισόδια ( η αμετάβλητη μειοψηφία δλδ ) , θέλουν ψυχίατρο και σίγουρα δεν εκφράζουν εκείνους που είναι ιδεολογικά αναρχικοί .

Αφήστε ¨τα πράγματα να ξεμπερδευτούν ¨και δείτε σε ανώτερο κοινωνικό επίπεδο τα δεδομένα .

Η κίνηση Ματ τον συνδικαλιστών της Ελληνικής αστυνομίας ξεχειλίσει από ¨υψηλή στρατηγική ¨ , διορατικότητα και αποτελεί εκπληκτική διαχείριση ενός χρόνιου προβλήματος .

Μακάρι να γίνει παράλληλα , όμοια εκδήλωση στο Κολονάκι από ¨συνεσταλμένους ¨ιδεολόγους αναρχικούς , που να καταδείξουν στην κοινή γνώμη ότι , δεν τους εκπροσωπούν η βιαιότητες , οι χουλιγκανισμοί , η διασάλευση της τάξης κ.α , προκειμένου να γίνουν περισσότερο αποδεκτοί .

Δεν πρόκειται για εισβολή του ενός στον κόσμο του άλλου , αλλά , για αλληλοπαραχώρηση «χώρου κατανόησης «, για κοινή παραδοχή ότι υφίσταται – σε κόντρα όλων όσων θέλουν αστυνομικούς κι αναρχικούς στα χαρακώματα – δυνατότητα να δοθεί μια μάχη επιβίωσης ( όταν χρειαστεί ) «πλάι- πλάι «
Αδιανόητο εε ??

Να καταλάβουν επιτέλους όσοι κερδίζουν απο την διαίώνηση αυτης της χρόνιας ατιπαλότητας ( αναρχικών – αστυνομίας ) ότι … έως εδώ .

Να καταλάβουν ότι αστυνομικοί και αναρχικοί ιδεολόγοι ( εξαιρούμε όσους ¨εγκληματούν¨ ) , κατανοούν ο ένας τον κόσμο του άλλου και δεν έχουν να «σκοτωθούν» για τίποτα , παρά μόνο ως πιόνια σε σκακιέρα άλλων

ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ . Εάν σταματήσει αυτή η αντιπαλότητα , προς τα που θα εκτονώνεται η απογοήτευση της κοινωνίας , ποια άλλη βαλβίδα εκτόνωσης θα βρούμε , από που αλλού θα βρίσκουμε «πολεμικές» εικόνες για τα ΜΜΕ και λόγους η μια πολιτική δύναμη να σπιλώνει την άλλη

Φόβος και τρόμος συνεπώς κυριαρχεί στο μέρος εκείνο του πολιτικοοικονομικού συστήματος που έχει επενδύσει στην διαιώνιση μιας τέτοιας αντιπαλότητα .

Αυτό , θα κάνει τα πάντα για να μην γίνουν οι εκδηλώσεις και εάν γίνουν να αποτύχουν .

Αυτό είναι ο πραγματικός αντίπαλος

Δείξτε τους λοιπόν ότι , ¨δεν μασάτε άλλο κουτόχορτο ¨ , ότι τους ¨πήρατε χαμπάρι¨ , ότι , δεν θα σας ξεγελάσουν αυτήν την φορά .

Δείξτε τους ( και οι δύο πλευρές ) ότι είστε ιδεολογικά ανώτεροι .

Στην δημοκρατία άλλωστε , ¨’όλοι οι σωστοί ¨ χωράνε .
ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ
omada.h.policing@gmail.com

Πηγή
 
Top