Στη σύλληψη ενός άνδρα ο οποίος κατηγορείται για κλοπές χρημάτων και αντικειμένων από αποσκευές ταξιδιωτών στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας.
Ο 36χρονος συνελήφθη επ’ αυτοφώρω ενώ περιεργαζόταν και προσπαθούσε να αφαιρέσει αντικείμενα από αποσκευές, σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.
Οι αστυνομικοί έφθασαν στα ίχνη του ύστερα από καταγγελίες επιβατών για αφαίρεση αντικειμένων και χρηματικών ποσών από αποσκευές.
Ο κατηγορούμενος είχε πρόσβαση στους χώρους αποσκευών λόγω της θέσης εργασίας του. Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι από τις αρχές του τρέχοντος έτους διέπραξε πλήθος αντίστοιχων κλοπών.
Οι αστυνομικοί, σε έρευνα που πραγματοποίησαν στο όχημά του, βρήκαν και κατέσχεσαν 10.050 ευρώ, 391 δολάρια Αμερικής, 12.000 γεν Ιαπωνίας, 100 δολάρια Αυστραλίας 45 λίρες Βρετανίας, 2.910 ρούβλια Ρωσίας, 490 σερβικά δηνάρια, 400 φιορίνια Ουγγαρίας και δύο τραπεζικά βιβλιάρια με καταθέσεις μεγάλου ύψους, όλα προϊόντα κλοπής.
Σε βάρος του 36χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
 
Top