Εκτιμά ότι στην εξεταστική επιτροπή για την Υγεία η ήττα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ «θα είναι μεγαλύτερη από εκείνη που υπέστησαν στο Eurogroup»

Για «λανθασμένη τακτική» κατηγορεί τον πρωθυπουργό ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξη στην εφημερίδα «RealNews», λέγοντας ότι «ο κ. Τσίπρας σήκωσε τόσο ψηλά τον πήχη για το χρέος έναν χρόνο νωρίτερα, δίνοντας την ευκαιρία στον κ. Σόιμπλε να φανεί ότι εκείνος τηρεί τη συμφωνία, ενώ εμείς όχι».

«Η κυβέρνηση για μικροκομματικούς λόγους έβλαψε και αυτή την εθνική προσπάθεια», υποστηρίζει ο κ. Γεωργιάδης αι προσθέτει ότι «η όποια συζήτηση για την περαιτέρω ελάφρυνση του ελληνικού χρέους θα γίνει με τη λήξη του προγράμματος, το 2018, και μάλιστα αν χρειαστεί».

Σχετικά με τη σύγκλιση συμβουλίου πολιτικών αρχηγών, ο κ. Γεωργιάδης εκτιμά ότι δεν θα πραγματοποιηθεί, γιατί «ο κ. Τσίπρας δεν έχει στο μυαλό του τη συναίνεση -ποτέ δεν την είχε- γιατί δεν τον ενδιαφέρει η συναίνεση».

Επίσης, εκτιμά ότι στην εξεταστική επιτροπή για την Υγεία η ήττα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ «θα είναι μεγαλύτερη από εκείνη που υπέστησαν στο Eurogroup».

 
Top