Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Η Ελλάδα, καθώς δεν προσφέρει απλόχερα στους λαθρο όλα όσα επιθυμούν δηλαδή ακριβά κινητά, λάπτοπ, πολυτελή ξενοδοχεία κλπ, οι ίδιοι δεν επιθυμούν με κανένα τρόπο να παραμείνουν σε αυτή τη χώρα.


Έτσι, όπως υποστηρίζουν οι λαθρο, είναι πολύ επικίνδυνα να ζουν στην Ελλάδα με τα παιδιά τους. Τόσο επικίνδυνα που, παράνομοι μετανάστες στην Ελλάδα, προσπαθούν με κάθε τρόπο να χωθούν μέσα σε φορτηγά για να μπορέσουν να φτάσουν στην Ιταλία και στη συνέχεια στον ευρωπαϊκό παράδεισο τον οποίο ονειρεύονται.

Παρόλα αυτά, πολλοί από αυτούς δείχνουν πολύ άνετοι και φαίνεται να αναπαύονται σε εγκαταλελειμμένα αεροδρόμια της Ελλάδος.



Με τις παρούσες συνθήκες η Ελλάδα έχει ανοίξει τα σύνορά της σε δεκάδες στρατόπεδα συγκέντρωσης για τους μουσουλμάνους μετανάστες οι οποίοι, το μόνο που έχουν προσφέρει είναι εγκληματικότητα, βρωμιά και παράλογες απαιτήσεις από τους πολίτες της χώρας.


Για μια χώρα η οποία αποτελείται από 10 εκατομμύρια Έλληνες, φαίνεται ξεκάθαρα πως αυτό είναι μια σχεδιασμένη εισβολή από πολυπολιτισμικούς πολιτικούς οι οποίοι θέλουν να επιβάλλουν τους νόμους που ορίζονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Οι περισσότεροι από τους παράνομους μετανάστες προέρχονται από την Τουρκία.


Μπορεί η Ελλάδα να επιβιώσει από τη μεταναστευτική κρίση; Ορισμένοι τοπικοί κάτοικοι της Αθήνας εκφράζουν τις απόψεις τους.

Ο ένας, Έλληνας, εξηγεί πως ο ίδιος είναι άνεργος και με δυσκολία ανταπεξέρχεται στις υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Θεωρεί πως μια χώρα με μεγάλο πρόβλημα ανεργίας δεν μπορεί να εγκαταλείπει το λαό της σε άθλιες συνθήκες και να ενδιαφέρεται για την ευημερία παράνομων μεταναστών.

Δεν δύναται, σύμφωνα με την άποψή του, μια μικρή χώρα όπως η Ελλάδα με λίγο πληθυσμό να φιλοξενήσει λαθρο.

Όπως υποστηρίζει ο Έλληνας αυτός, είναι ολοφάνερο πως οι πολιτικοί αδιαφορούν για τον ελληνικό λαό και τα λεφτά που τους παραχωρεί η Ευρωπαϊκή Ένωση τα τρώνε αναμεταξύ τους γεμίζοντας τους παχυλούς τραπεζικούς λογαριασμούς τους στο εξωτερικό.

Ο Κούρδος από την άλλη, ο οποίος είναι εκπρόσωπος της UNICEF και μετανάστης δεύτερης γενιάς, φυσικά παίρνει θέσεις υπέρ των μεταναστών. Για παράδειγμα, υποστηρίζει πως ο ερχομός των μουσουλμάνων λαθρο στην Ευρώπη δεν έχει να κάνει με τη θρησκεία πράγμα που ακόμα και οι ίδιοι λαθρο διαψεύδουν όπως έχουμε δει σε προηγούμενες δηλώσεις τους.


Ο μεγάλος αριθμός μεταναστών, σχεδόν 2.5 εκατομμύρια, οι οποίοι έχουν διεισδύσει στην Ελλάδα την τελευταία πενταετία δεν έχουν αφήσει τη χώρα ανεπηρέαστη. Η εγκληματικότητα στην Ελλάδα, η οποία ήταν από τις χαμηλότερες της ΕΕ, τα τελευταία χρόνια έχει υπερβολική άνοδο λόγω της παράνομης μετανάστευσης. Η ανεργία που φτάνει σήμερα το 22%, είναι διπλάσια από τα υπόλοιπα κράτη της ΕΕ ενώ ακόμη και η απλή επιβίωση είναι σχεδόν αδύνατη για τους Έλληνες.


Στην Ιταλία, λόγω της εγκληματικότητας που έχει φτάσει στα ύψη, αποφάσισαν μαζική απέλαση των λαθρο διότι η κατάσταση πλέον δεν πάει άλλο.




ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
nikosxeiladakis.gr
 
Top