«Πριν δυο μήνες οι δημοσκοπήσεις είχαν αποφασίσει τη συντριβή του...»

Με ανάρτηση στο twitter, ο Αλέξης Τσίπρας χαρακτηρίζει εξαιρετικό το αποτέλεσμα των βρετανικών εκλογών και υπογραμμίζει πως η Αριστερά μπορεί να εμπνεύσει, ενώ σημειώνει πως στις εκλογές δεν αποφασίζουν οι δημοσκοπήσεις αλλά οι ψηφοφόροι και ειδικά οι νέοι. Ο έλληνας πρωθυπουργός, δίνει συγχαρητήρια στον ηγέτη των Εργατικών, Τζέρεμι Κόρμπιν τον οποίο χαρακτηρίζει φίλο.

Ο πρωθυπουργός, με τρεις διαδοχικές αναρτήσεις, γράφει πως ούτε οι εκφραστές του Νεοφιλελευθερισμού και της λιτότητας ούτε ο δεξιός λαϊκισμός μπορούν να δώσουν ελπίδα στους λαούς.

Σε άλλη ανάρτηση του ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αφήνει αιχμές για τις δημοσκοπήσεις γράφοντας, ότι «πριν δυο μήνες οι δημοσκοπήσεις είχαν αποφασίσει τη συντριβή του. Στις εκλογές όμως αποφασίζουν οι ψηφοφόροι και ιδιαίτερα οι νέοι. Η Αριστερά που τολμά μπορεί να εμπνεύσει και να κινητοποιήσει τους λαούς».

Εξαιρετικό το αποτέλεσμα του φίλου @jeremycorbyn. Η Αριστερά που τολμά μπορεί να εμπνεύσει και να κινητοποιήσει τους λαούς. #GE2017 (1/3)

— Alexis Tsipras (@atsipras) 9 Ιουνίου 2017

Πριν δύο μήνες οι δημοσκοπήσεις είχαν αποφασίσει τη συντριβή του. Στις εκλογές όμως αποφασίζουν οι ψηφοφόροι και ιδιαίτερα οι νέοι. (2/3)

— Alexis Tsipras (@atsipras) 9 Ιουνίου 2017

 
Top