Χυδαία επίθεση στην περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου για το προ πέντε ετών επεισόδιο στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 με πρωταγωνιστή τον Ηλία Κασιδιάρη εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής στη συζήτηση των τροπολογιών για τα προαπαιτούμενα ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής.

«Πριν από πέντε χρόνια και μερικές μερούλες ένα πρωινό του Ιουνίου στο στούντιο του ΑΝΤ1 ο συναγωνιστής, Ηλίας Κασιδιάρης δρόσισε με ένα ποτήρι νερό την πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και νυν περιφερειάρχη, Ρένα Δούρου, επειδή του είπε ότι αν βγούμε εμείς οι φασίστες, θα φέρουμε τη χώρα 50 χρόνια πίσω. Μπορείτε να μου πείτε εσείς πόσα χρόνια έχετε φέρει τη χώρα πίσω;», είπε με προκλητικό ύφος ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης.

«Το έχετε καταλάβει ότι φέρνετε μνημόνιο για 50 χρόνια. Και αν το έχετε καταλάβει, σας ενδιαφέρει αυτό;», συμπλήρωσε ο κ. Μπαρμπαρούσης, ο οποίος στη συνέχεια εξαπέλυσε επίθεση και στον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο απευθυνόμενος στους βουλευτές της συγκυβέρνησης.

«Δεν ξεχνάμε το συνεταιράκι σας τον Καμμένο που μας έλεγε ότι εμείς δεν θα πάμε να διαπραγματευτούμε στα τέσσερα», υποστήριξε ο βουλευτής της Χ.Α. και πρόσθεσε: «Για πες μας τώρα ρε Πάνο Καμμένε ποια είναι η αγαπημένη σου στάση; Πες μας πως διαπραγματεύεστε εσείς; Γιατί δεν φεύγεις από την Κυβέρνηση, αφού παραβίασε τις δήθεν κόκκινες γραμμές που έβαζες».

Δείτε το βίντεο από το κανάλι της Βουλής:

 
Top