Σοκ έχει προκληθεί στην τοπική κοινωνία της Καλαμάτας, μετά την αποκάλυψη που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου, πως ένας 83χρονος, ασελγούσε και κακοποιούσε σεξουαλικά 12χρονο αγόρι με ελαφρά νοητική υστέρηση, επί ημέρες μέσα σε παιδική χαρά.

Μια ανώνυμη καταγγελία, κινητοποίησε άμεσα τους άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, οι οποίοι έσπευσαν στο σημείο που τους υποδείχθηκε και εντόπισαν στο σημείο, τόσο τον ηλικιωμένο, όσο και το παιδί.

Από εκεί και μετά, άρχισαν να ξετυλίγονται όσα αρρωστημένα συνέβαιναν, μέσα σε ένα χώρο παιδικής ανεμελιάς. Ο ανήλικος, αποκάλυψε ότι εδώ και αρκετές ημέρες, ο ηλικιωμένος άνδρας, ο οποίος είναι και γείτονάς του, πήγαινε και τον συναντούσε στην παιδική χαρά. Εκεί, σε σημεία που του παρείχαν φυσική κάλυψη, κακοποιούσε το 12χρονο παιδί.

Τις τελευταίες δε ημέρες, όπως αποκάλυψε ο 12χρονος στους αστυνομικούς και σε παιδοψυχίατρο, τον κακοποίησε και σεξουαλικά, κάτι που πλέον έχει επιβεβαιωθεί και ιατροδικαστικά. Ο 83χρονος Καλαματιανός συνελήφθη και αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα, ώστε να του απαγγελθούν κατηγορίες.

Πηγή: tharrosnews.gr
 
Top