Επίθεση στον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο για όσα υποστήριξε στον Realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου σχετικά με τη μη καταβολή των χρωστούμενων αναδρομικών στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.

«Σήμερα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος απαντώντας σε ερώτηση γιατί δεν πληρώνει τα χρωστούμενα αναδρομικά των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων ανέφερε τα εξής: "Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, κάθε χρόνο, τα χρήματα αυτά τα εξασφαλίζει και τα βάζει στο λογαριασμό, στον κωδικό που πρέπει να δοθούν, αλλά δυστυχώς το μισθολόγιο των στρατιωτικών συνδέεται με το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, όπου εκεί δεν έχουν βρεθεί τα χρήματα αυτά για να δοθούν"», αναφέρουν σε γραπτή δήλωσή τους ο Αντιπρόεδρος και Τομεάρχης Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β’ Αθηνών, Άδωνις Γεωργιάδης και ο Αναπληρωτής Τομεάρχης Άμυνας, βουλευτής Έβρου, Αναστάσιος Δημοσχάκης,

«Επειδή δεν πιστεύουμε ότι ο κ. Kαμμένος είπε ανερυθρίαστα ψέματα για ένα τόσο σοβαρό θέμα, παρακαλούμε να μας υποδείξει σε ποιον κωδικό του προϋπολογισμού αναφέρεται ώστε να ελέγξουμε την αλήθεια των λεγομένων του», συμπλήρωσε και υπογράμμισε: «Επίσης, ρωτούμε τους κ. Τόσκα και Κουρουμπλή, ως αρμοδίους Υπουργούς των Σωμάτων Ασφαλείας, αν συμφωνούν ότι ευθύνονται οι ίδιοι που οι ένστολοι δεν πληρώνονται τα αναδρομικά όπως δήλωσε ο κ. Καμμένος. Ποιος κοροϊδεύει τελικά τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων;», συμπληρώνουν.

Ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε εκτενώς στο θέμα και μέσω της εκπομπής του στο Kontra Chanel, ενώ, όπως είπε, θα καταθέσει σχετική ερώτηση στη βουλή.

 
Top