Σοκ προκαλεί το βίντεο που δείχνει τη στιγμή που ο 33χρονος Jared McLemore «λούζεται» με κηροζίνη και στη συνέχεια βάζει φωτιά στον εαυτό του. - Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στο Τενεσί με τον 33χρονο να χάνει τη ζωή του από τα σοβαρά τραύματα που υπέστη.

Το ακόμα πιο σοκαριστικό είναι ότι ο 33χρονος αυτόχειρας επέλεξε να μεταδώσει την εικόνα με τον ίδιο να βάζει τέλος στη ζωή του στο Facebook.

Οι εικόνες είναι πολύ σκληρές: Ο McLemore φαίνεται στο βίντεο να κάθεται οκλαδόν μπροστά σε μια κάμερα που βρίσκεται στο έδαφος. Κάποια στιγμή «λούζεται» με κηροζίνη και όταν ένα τρίτο πρόσωπο προσπαθεί να τον εμποδίσει, ο 33χρονος μουσικός βάζει φωτιά στον εαυτό του. Η συνέχεια είναι συγκλονιστική καθώς ο McLemore σηκώνεται όρθιος ενώ τον έχουν αγκαλιάσει οι φλόγες και αρχίζει να τρέχει ουρλιάζοντας από τους πόνους.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι ο 33χρονος λίγο πριν αυτοκτονήσει είχε μπει σε ένα μπαρ όπου εργαζόταν ως ηχολήπτρια η πρώην σύντροφό του Alyssa Moore. Αφού της είπε «αντίο» φέρεται να πήρε το χέρι της και να το έβαλε στο στήθος του προκειμένου να της δείξει ότι είχε ρίξει επάνω του κηροζίνη.

Στη συνέχεια βγήκε από το μπαρ, στάθηκε απέναντι από την είσοδό του και όταν είδε την Moore να βγαίνει έξω έριξε περισσότερη κηροζίνη.

(ΠΡΟΣΟΧΗ - Σκληρές εικόνες)

Δείτε το Βίντεο: https://www.liveleak.com/view?i=dcc_1494654611

e-radio.gr


 
Top