«Στημένο επεισόδιο» από τα κόμματα του μνημονίου χαρακτήρισε ο Ηλίας Κασιδιάρης τα όσα διαδραματίστηκαν στη Βουλή με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ, Νίκος Δένδιας.

«Ενώ τεκμηρίωνα την αντισυνταγματικότητα του μνημονίου, ένας βουλευτής - από αυτούς που παρέδωσαν την χώρα στους ξένους τοκογλύφους - με διέκοψε παράνομα και με προκάλεσε με σκαιό τρόπο, με σκοπό να δημιουργήσει βίαιο επεισόδιο, για να μην ακούει ο Λαός ότι η βουλή παραδίδει την Εθνική μας Κυριαρχία», ανέφερε χαρακτηριστικά σε επίσημη δήλωση του ο κ. Κασιδιάρης.

«Τον απώθησα, ως όφειλα, για να περιφρουρήσω το δικαίωμά μου να μιλάω ελεύθερα εντός κοινοβουλίου. Δεν τον χαστούκισα, ούτε τον γρονθοκόπησα, όπως ψευδώς αναφέρουν τα κομματόσκυλα και τα κανάλια της διαπλοκής», συμπλήρωσε και υπογράμμισε: «Στη συνέχεια αποχώρησα από την αίθουσα εις ένδειξη διαμαρτυρίας για την άθλια συμπαιγνία όλων των μνημονιακών κομμάτων από Σύριζα μέχρι ΝΔ, που καταλύουν κάθε έννοια συνταγματικής νομιμότητας και έχουν υποδουλώσει την χώρα στα δεσμά των ξένων τοκογλύφων».

ΠΗΓΗ: ΑΜΠΕ

 
Top