Το ενδεχόμενο να μην κατατεθούν σήμερα τα μέτρα στη Βουλή, ανέφερε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Ρήγας, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Ο κ.Ρήγας, απαντώντας σε ερώτηση για τα μέτρα είπε: "Γίνεται μία ολοκλήρωση των άρθρων, και πρέπει να είναι αναλυτικά τεκμηριωμένη. Θεωρώ ότι θα ολοκληρωθεί, το πότε θα κατατεθεί δεν έχει σημασία, νομίζω, αν θα είναι αύριο ή την Κυριακή. Ολοκληρώνεται σήμερα το νομοσχέδιο στις τεχνικές δυσκολίες".

Σε ερώτηση για το ύψος του αφορολογήτου, ο κ. Ρήγας απάντησε: "Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες. Δεν βοηθάμε πολλές φορές, το να λέει ο καθένας το "α" ή "β". Εγώ θεωρώ ότι όλοι πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και αφορά όλους μας", πρόσθεσε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ.

Από τη μεριά του ο βουλευτής της ΝΔ και αντιπρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης, σχολίασε: Σήμερα το πρωί, πήρα τις υπηρεσίες της Βουλής, έχουν εντολή και έτσι ήταν από χθες, από τη Διάσκεψη των Προέδρων, από τις 4:00 σήμερα το μεσημέρι, να είναι stand by. Που σημαίνει ότι από τις 16:00 σήμερα μέχρι το αργότερο, ενδεχομένως, αύριο το πρωί, Σάββατο, το νομοσχέδιο θα έχει κατατεθεί. Πιθανότερο είναι ότι θα κατατεθεί αργά, ίσως, το βράδυ".

 
Top