Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής στη συζήτηση για το πολυνομοσχέδιο εξαπέλυσε ο Γ.Γ. του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Ο κ. Κουτσούμπας ανέφερε στην ομιλία του ότι «τα δύο μνημόνια που έφερε η κυβέρνηση είναι αρκετά για να πέσει η αριστερή της μάσκα».

Υποστήριξε ότι «η νέα συμφωνία είναι ένα τέταρτο μνημόνιο», ενώ υπογράμμισε ότι «οι προηγούμενες κυβερνήσεις ψήφιζαν από ένα μνημόνιο και έπαιρναν την άγουσα για τον πάγκο, η κυβέρνηση Τσίπρα ψήφισε το τρίτο μνημόνιο μαζί με όλους και τώρα φέρνει το τέταρτο. Και δεν το αρνείται. Απλά λέει με τον γνωστό τρόπο εμπαιγμού, ότι δεν είναι ακριβώς τέταρτο...».

«Οι πολιτικές της κυβέρνησης ματώνουν τον ελληνικό λαό», είπε επίσης ο Γ.Γ. του ΚΚΕ, κ. Κουτσούμπας και σημείωσε ότι είναι «ώρα να πούμε φθάνει πια. Ας μη βαυκαλίζεστε άδικα! Δεν θα αργήσει η στιγμή που ο λαός θα υψώσει την στεντόρεια φωνή του και δεν θα ξέρετε πού να κρυφτείτε, σαν του λαγού τα τέκνα» καλώντας τους ψηφοφόρους «να μην κάνουν τα λάθη του παρελθόντος στηρίζοντας είτε το ένα είτε το άλλο κόμμα».

Ταυτόχρονα, ο κ. Κουτσούμπας εξαπέλυσε επίθεση και στην αντιπολίτευση.

«Δεν δικαιούνται ΠΑΣΟΚ και ΝΔ να κρίνουν τον ΣΥΡΙΖΑ για τα μέτρα που περνάει. Οι 3 τους ψήφισαν τα 3 μνημόνια έτσι τώρα θα ψηφίσουν και το 4ο», είπε, ενώ για τα αντίμετρα υπογράμμισε ότι «δεν αντισταθμίζουν τις περικοπές».

Αναφερόμενος στα μέτρα, ο Γ.Γ. του ΚΚΕ είπε πως πλέον οι συντάξεις γίνονται επιδόματα, ενώ για τη μείωση του αφορολόγητου σημειώσε πως κάθε φορολογούμενος που ανήκει στα λαϊκά στρώματα θα πρέπει να πληρώσει έως και 650 ευρώ.

Δείτε το βίντεο από το κανάλι της Βουλής:

 
Top