Γράφει ο Σπύρος Πρίφτης...

Σοκ στο Ψευτο Αριστερό Κυβερνών Κόμμα-Σύριζα, Προκάλεσε η Απουσία του Βουλευτή Κέρκυρας Κώστα Παυλίδη για κάποια λεπτά, την ώρα που ψηφιζόταν το 4ο Μνημόνιο Ονομαστικά και ήρθε η σειρά του Κώστα Παυλίδη να πει ΝΑΊ ΣΈ ΌΛΑ αυτος απουσίαζε!

Βρε που είναι ο Παυλίδης; Βρε που είναι; Έτοιμος να Φωνάξει την Φρουρααααααά, Φρουρααααααά, Φρουρααααααά, ο Τάσος Κουράκης (Α΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων) να ψάξουν να τον Βρουν! Βρε Μήπως ο Παυλάρας κανει την Ανατροπή σκέφτηκα σε μία στιγμή, και δεν θα ψηφίσει το 4ο Μνημόνιο, και χαλάλι του που μου επιτέθηκε την προηγούμενη φορά.

Δείτε εδώ : Επίθεση Με Σεξιστικά Υπονοούμενα Βουλευτή Tου Σύριζα Στό Facebook Κατά Άρθου Του Σπύρου Πρίφτη! https://plus.google.com/+spyrospriftis/posts/FCj9sDQ8xMD


Μπά,η χαρά κράτησε λίγο! Των Βρήκαν και οπως ήταν αναμενόμενο ψήφισε ΝΑΊ ΣΈ ΌΛΑ! Αλλα που ήταν; Αυτά είναι τα επικρατέστερα Σενάρια!

1ο) Ηταν στο καφενείο της Βουλής για Καφέ και Τσιγάρο;

2o) Έβλεπε Survivor;

3o) Πηγε να το Σκάσει απο την Βουλή αλλα η Φρουρά είχε αποκλείσει ολες τις Εξόδους-Εισόδους;

4o) Διαμαρτυρόταν εξω στην Βουλή μαζί με τους Διαδηλωτές κατα τις ψηφίσεις του 4ο Μνημονίου, μάλιστα πρωτοστατούσε στα Βία Επεισόδια που έγιναν! Ποιος Ξέρει;

Αλλά η έτερη Βουλευτής Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ Φωτεινή Βάκη Μιλάμε Ψήφισε ΝΑΊ ΣΈ ΌΛΑ με Ταχύτητα Φωτός!

Δείτε το Βίντεο...


Φρουρααααααααααααά Φρουραααααααααά Φρουρααααά,Νά Βρείτε τον Παυλίδη Τώρα! Νά Ψηφίσει Ναί Σε Όλα! Τόν Βρήκαμε! Έβλεπε SURVIVOR στο Καφενείο της Βουλής,και Ψηφίζει Ναί Σε Όλα!
Δημοσιεύτηκε από Spyros Prifths στις Παρασκευή, 19 Μαΐου 2017

Αρθρο: Σπύρος Πρίφτης - email: spyros.priftis76@yahoo.gr

 
Top