ΝΕΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΙΡΜΠΑ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΚΕΔΕ...

ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΠΕΡΙΓΕΛΟΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ-ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ....

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΡΜΠΑΣ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΑΕΙ  ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ...ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ  ΜΗΝΥΕΙ  ΑΠΛΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΛΟΥΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΔΙΚΗΓΟΡΑΚΟ ΦΙΛΟ ΤΟΥ...ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΡΜΠΑΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΦΕΣΗ ΣΕ ΔΥΟ ΑΠΛΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ...ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΜΑΙΜΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ...ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ  ΘΕΜΑ:
Με αντεγκλήσεις, αποχωρήσεις παρατάξεων και αποχή από τις ψηφοφορίες ολοκληρώθηκε το τριήμερο ετήσιο τακτικό συνέδριο της ΚΕΔΕ στο «Ι. Βελλίδης» στη Θεσσαλονίκη.

Αντιδράσεις εκδηλώθηκαν όταν ο πρόεδρος, Γιώργος Πατούλης, έθεσε σε ψηφοφορία το ερώτημα εάν θα πρέπει το εκλογικό σύστημα να συζητηθεί από την κυβέρνηση τώρα ή αργότερα. «Ποια είναι η πρόταση της κυβέρνησης για την αυτοδιοίκηση; Εγώ είδα αοριστίες. Τα μόνα χαρτιά που άνοιξε δεν είναι η διοικητική μεταρρύθμιση, αλλά με ποιον τρόπο θα εκλεγόμαστε. Αυτό την καίει την κυβέρνηση», είπε νωρίτερα απευθυνόμενος στους συνέδρους.

Τον λόγο ζήτησε επί της διαδικασίας ο επικεφαλής της «Ριζοσπαστικής Αυτοδιοικητικής Πρωτοβουλίας», Δημήτρης Μπίρμπας, ο οποίος είπε για το κείμενο που διανεμήθηκε στους συνέδρους: «Εμείς διαβάσαμε ένα κείμενο συγκεκριμένο, τα ερωτήματα ήταν σαφή, όχι όποιος έχει τον λόγο βάζει τα ερωτήματα. Πραγματικά είναι η αντίληψη που έχετε για τη δημοκρατία».

«Εσείς μιλάτε για δημοκρατία; Δεν ντρέπεστε κ. Μπίρμπα; Αρκετά κομματικά παίζετε», απάντησε ο κ. Πατούλης....

 
Top