Πραγματοποιήθηκαν υπό την αιγίδα του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗΣ ΑΘΛΗΣΗΣ & ΥΓΕΙΑΣ (HOCSH), από την 07-10-2016 έως και την 09-10-2016, οι Εθνικοί αγώνες εργασιακού αθλητισμού έτους 2016.
Οι Ομάδες του Λιμενικού Σώματος συμμετείχαν στα αγωνίσματα ανωμάλου δρόμου, καλαθοσφαίρισης ανδρών, ποδοσφαίρου ανδρών, σκάκι και επιτραπέζιας αντισφαίρισης.
Αναλυτικότερα οι ομάδες του Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. στους Εθνικούς αγώνες εργασιακού αθλητισμού έτους 2016, διακρίθηκαν ως ακολούθως:
Η ομάδα καλαθοσφαίρισης ανδρών του Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ., με προπονητή τον Αρχικελευστή Λ.Σ. Νανάκο Σταύρο, κατέκτησε το κύπελλο της πρωταθλήτριας ομάδας και το Χρυσό Μετάλλιο, αποτελούμενη από τους κάτωθι αθλητές:
1. Υποπλοίαρχο Λ.Σ. Τσαλή Ευάγγελο
2. Αρχικελευστή Λ.Σ. Αντωνουσάκη Ευάγγελο
3. Επικελευστή Λ.Σ. Σουρδή Κωνσταντίνο
4. Επικελευστή Λ.Σ. Ρούσσο Ισίδωρο
5. Κελευστή Λ.Σ. Σαριγιαννίδη Θεόδωρο
6. Λ/Φ Τύρλα Γεώργιο
7. Λ/Φ Αναγνώστου Κωνσταντίνο
8. Λ/Φ Μαγκαφά Διονύσιο
Η ομάδα ποδοσφαίρου 5Χ5 ανδρών του Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. με προπονητή τον Ανθυπασπιστή Λ.Σ. Παπαδάκη Αλβέρτο, κατέκτησε το κύπελλο της πρωταθλήτριας ομάδας και το Χρυσό Μετάλλιο, αποτελούμενη από τους κάτωθι αθλητές:
1. Ανθυπασπιστή Λ.Σ. Νιανιό Αθανάσιο
2. Ανθυπασπιστή Λ.Σ. Μαυρέλο Εμμανουήλ
3. Αρχικελευστή Λ.Σ. Καλογήρου Εμμανουήλ
4. Αρχικελευστή Λ.Σ. Μανικιώτη Νικόλαο
5. Κελευστή Λ.Σ. Χαροκόπο Ευθύμιο
6. Λ/Φ Ζάσκα Δημήτριο
7. Λ/Φ Βαλαμούτη Χαράλαμπο
8. Λ/Φ Τουμάση Σπυρίδων
9. Λ/Φ Κουρούνη Πέτρο
10. Λ/Φ Πασχαλίδη Γρηγόριο 
Στο σκάκι ο Ανθυπασπιστής Λ.Σ. Σεφέρης Γεώργιος κατέκτησε το Χρυσό Μετάλλιο.
Στον αγώνα ανωμάλου δρόμου 5000 μέτρων γυναικών η Κελευστής Λ.Σ. Μωραϊτου Αγγελική κατέκτησε το Χρυσό Μετάλλιο.
Στον αγώνα ανωμάλου δρόμου 5000 μέτρων ανδρών ο Επικελευστής Λ.Σ. Αντωνόπουλος Αθανάσιος κατέκτησε το Χάλκινο Μετάλλιο.
Στους αγώνες παρευρέθησαν και απένειμαν τα έπαθλα στους διακριθέντες αθλητές των αγώνων η Ολυμπιονίκης της πάλης και πρόεδρος της ένωσης Ολυμπιονικών πάλης κα. Ζυγούρη Σταυρούλα, η Ολυμπιονίκης της πάλης κα. Βρυώνη Μαρία – Λουίζα, ο Παγκόσμιος πρωταθλητής στην ενόργανη γυμναστική κ. Κοσμίδης Ελευθέριος, ο Πρωταθλητής Ευρώπης στην επιτραπέζια αντισφαίριση κ. Ντανιέλ Τσιόκα και ο πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική ομάδα καλαθοσφαίρισης του 1987 κ. Καμπούρης Αργύρης. 
 
Top