Μέχρι και ανακοίνωση εξέδωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ενόψει του γάμου της που θα γίνει στις...







27 Σεπτεμβρίου. Η βουλευτής θέλει να δώσει διευκρινίσεις σχετικά με την επαγγελματική δραστηριότητα του μέλλοντα συζύγου της και αναφέρει: «Προς αποκατάσταση της αλήθειας και προς αποφυγή περαιτέρω παραπληροφόρησης και παραφιλολογίας, διευκρινίζεται ότι ο κ. Απόστολος Μαντής είναι εν ενεργεία υποπλοίαρχος του Εμπορικού Ναυτικού, εργάζεται στην ποντοπόρο ναυτιλία, και ουδεμία σχέση έχει ούτε είχε ποτέ με το πολιτικό γραφείο της βουλευτού ούτε και με το δικηγορικό της γραφείο».



Το ζευγάρι είναι 10 χρόνια μαζί και γνωρίστηκε στην Αιδηψό απ' όπου κατάγεται ο γαμπρός αλλά και η μητέρα της κας Κωνσταντοπούλου, Λίνα Αλεξίου. Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έχει περάσει στα Λουτρά τα περισσότερα καλοκαίρια της παιδικής της ηλικίας.



Ο γάμος θα γίνει στην Αιδηψό, στον Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων και θα ακολουθήσει δεξίωση στο παραλιακό κλαμπ Ριβιέρα. Ήδη μάλιστα έχουν σταλεί σε συγγενείς και φίλους η πρόσκληση.



Κουμπάροι θα είναι οι φίλοι του ζευγαριού Μελίζα Μέγα και Χρήστος Κουλουμέντας. Μεταξύ των καλεσμένων που θα παρευρεθούν στο γάμο θα είναι και ο Αλέξης Τσίπρας.

 
Top