Αιφνιδίασε τους πάντες ο Κώστας Κουκοδήμος, ο οποίος σήμερα το πρωί υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του υφυπουργού Παιδείας...







Στην επιστολή παραίτησής του επικαλείται προσωπικούς λόγους ωστόσο γρήγορα άρχισαν να κυκλοφορούν διάφορα σενάρια αναφορικά με τους λόγους που τον οδήγησαν να αποχωρήσει. Ο ίδιος λίγο αργότερα διέψευσε με δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι υπάρχει κάποιου είδους δυσαρέσκεια για τις αρμοδιότητες που του είχαν ανατεθεί.



Τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι για να πάρουν τη θέση του είναι αρκετά, ωστόσο ως επικρατέστερη εμφανίζεται σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr η βουλευτής Β' Αθηνών Άννα Καραμανλή. Η κυρία Καραμανλή η οποία έχει εργαστεί για πολλά χρόνια ως δημοσιογράφος του αθλητικού ρεπορτάζ, γνωρίζει καλάτα θέματα του αθλητισμού. Εξάλλου και ο ίδιος ο κ. Λοβέρδος στη δήλωσή του όταν έμαθε ότι παραιτήθηκε ο Κώστας Κουκουδήμος επισήμανε ότι χάνει έναν πολύτιμο πολιτικό ειδικά στα θέματα σχολικού αθλητισμού. Ίσως η κυρία Καραμανλή λοιπόν να είναι ο άνθρωπος που αναπληρώσει αυτό το κενό, ως νέα υφυπουργός Παιδείας.






 
Top