Είναι μια ηθοποιός που της αρέσουν τα μπλεξίματα! Στο παρελθόν έχει δημιουργήσει πολλά ενώ όπως τη θέλει το… βιογραφικό της δεν ήταν και από τα καλά κοριτσάκια…





Αντίθετα προκειμένου να κερδίσει αυτό που θέλει, ήταν ικανή και να σκοτώσει, που λένε! Τώρα, ενώ καλοπαντρεύτηκε αντί να ηρεμήσει θέλησε να βάλει αλατοπίπερο στην ερωτική ζωή της.



Ξεκίνησε λοιπόν σχέση με ηθοποιό νεότερό της, αλβανικής καταγωγής. Οι συναντήσεις τους γίνονται στο σπίτι του ηθοποιού ενώ αρκετές φορές έχουν βρεθεί μαζί σε παρέα παριστάνοντας τους φίλους! Ο σύζυγος δεν έχει πάρει χαμπάρι, όπως και το παιδί της φυσικά. Μάλιστα εκείνη σε συνέντευξη της πριν από μερικούς μήνες μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον «κερατωμένο» δείχνοντας στους τηλεθεατές πόσο σημαντικός είναι στη ζωή της. Όπως μας μετέφεραν άτομα που γνωρίζουν καλά ντεσού απο τον παράνομο δεσμό της, η ηθοποιός έχει τρελό πόθο για τον νεαρό άντρα. Όσο για εκείνον; Την γουστάρει τρελά…αλλά όχι μόνο για τις επιδόσεις στο κρεβάτι. Το αγόρι έχει βρει την γριά κότα που έχει και το απαραίτητο ζουμί-ευρώ- και μασάει…δαγκώνει… Και γιατί όχι; Άλλωστε τώρα που είναι και …επιχειρηματίας, η ηθοποιός με δικό της μαγαζί το φυσάει το ταλιράκι !!!



πηγή

 
Top